Mina sidor

Välkommen till Mina sidor

Här registrerar du dig när du vill söka lägenhet hos oss.
Som sökande är det viktigt att du är aktiv och anmäler intresse till de lägenheter du är intresserad av att hyra. Det räcker alltså inte att bara stå i kö utan du måste själv anmäla intresse till de lägenheter som är av intresse för dig.
Du kan även prenumerera på lediga lägenheter - du får då ett e-postmeddelande när en lägenhet blir ledig i det område du söker.

Till dig som redan är hyresgäst hos oss är det här du ska göra felanmälan t.ex. om något är trasigt. Här kan du även se dina fakturor och annan information som rör dig och det område du bor i.

Information gällande Covid-19 och felanmälan

Tänk på följande:

  • Tänk på att anmäla endast det nödvändiga eller akuta. Vänta med felanmälan om du är sjuk eller avboka så snart du kan om du börjar visa symtom.

  • Vår fastighetsskötare kommer att ringa dig innan för att boka en tid och vi ser helst att inga boende är i lägenheten då vi ska åtgärda felanmälan. Är ni hemma och sjuka avbokas besöket.

Dessa åtgärder vidtar vi för att begränsa smittspridningen så mycket som möjligt. Vi vill fortsätta att ge våra hyresgäster så bra service som möjligt, trots det rådande läget.

 

 

 

 

 

Logga in


Glömt ditt lösenord?