Vårt kontor är stängt för besök tills vidare, p.g.a. Coronaviruset

2020-03-20

Vårt kontor är stängt för besök tills vidare, p.g.a. Coronaviruset.

För att förhindra eventuell smittspridning kommer vi från och med måndagen 23 mars att stänga Drop-in-tiden på vårt kontor.

Vi önskar att ni kontaktar oss via telefon och e-post. Vårt kontor kommer inte att ha öppet. Förbokade besök kommer i största möjliga mån även de att ske via telefon.

Detta gör vi som en försiktighetsåtgärd och som omtanke om våra hyresgäster och medarbetare.

Vi kommer att behöva fokusera våra resurser och därför kommer vi att prioritera att åtgärda akuta felanmälningar. Övriga felanmälningar tas omhand i mån av tid. Känner du dig sjuk ber vi dig också att avvakta med att göra felanmälan av din lägenhet som inte är akut. Detta för att hindra smittspridning bland vår personal.

Vi ber dig som uppvisar symptom på hosta, feber, snuva eller ont i halsen att ställa in bokade möten med oss, samt avvakta med att besöka oss tills symptomen har avtagit och inkubationstiden passerat.

Information kring Coronaviruset (covid-19) uppdateras ständigt av berörda myndigheter. Om du är osäker eller har allmänna frågor om covid-19 ska du ringa det nationella informationsnumret 113 13, eller söka information på www.krisinformation.se. Där finns även information på andra språk.

Enligt Folkhälsomyndigheten så är det viktigt att tvätta händerna ordentligt, undvik kontakt med sjuka människor och stanna hemma om du själv blir sjuk.

Vi hoppas på din förståelse och att tillsammans gör vi vårt bästa för att skydda varandra.

Telefon: 0325-61 90 90
E-post: info@svenbo.com